Afterschool Sector 2 Bucuresti - Gradinita Pache EduCenter

La Pache EduCenter - afterschool sector 2 Bucuresti, cunoastem cu exactitate faptul ca ca fiecare parinte isi doreste un al sau copil frumos la minte, la trup dar si la suflet, sa aiba o educatie aleasa. Cand privesti un copil zambind din tot sufletul in cadrul afterschool sector 2 Bucuresti, in ochii lui se poate vedea cat de frumoasa poate fi lumea copilariei. Cand privesti un copil lucrand in cadrul afterschool sector 2 Bucuresti, observi cat de mult conteaza un fiecare detaliu vazut prin ochii lui si cat de mutla fericire poate avea facand un lucruri extrem de simple.

Pache EduCenter - Cel mai bun Afterschool sector 2 Bucuresti

Cand vezi cat de curios este un copil si dornic sa invete la temele date de educatorii afterschool sector 2 Bucuresti, te simti indatorat sa ii prezinti lumea astfel incat sa nu-I fie teama de necunoscut si mai ales sa simta ca o ia ,treptat in stapanire. Copiii au modalitatea lor de a privi lumea si sunt singurii carora nu le este frica de viitor, asa cum le este adultilor. Acestia zidesc fericirea pe vise, iar fiecare poveste in care binele invinge raul face parte din adevarul si lumea lor. Te invit sa iti aduci copilul la Afterschool sector 2 Bucuresti.

LOCALIZARE

Bucuresti, Str. Agricultori Nr. 2 la intersectia cu Bd. Pache Protopopescu (Punct de reper: PROTV)

TELEFON

0722.566.196
(luni-vineri: 08:00 – 20:00)

”Email”

Ce spun parintii despre noi – afterschool sector 2 Bucuresti?

Seriozitate, dedicare si profesionalism. Acestea sunt principalele valori care imi vin in minte cand ma gandesc la PACHE EDU CENTER – afterschool sector 2 Bucuresti. Va multumesc pentru tot efortul depus pentru micuta mea Carina.

— Adriana Vlasov, Bucuresti

Contactati-ne acum!

Dacă motivele amintite de noi nu sunt întru totul convingătoare, faptul că fiecare copil vine cu plăcere la Afterschool PACHE EDU CENTER este argumentul numarul 1!  Va invitam sa ne faceti o vizita si sa va convingeti de potentialul nostru si de faptul ca micutul dumneavoastra merita o educatie de calitate!

creare site web realizare site web
transport persoane germania romania Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran beton amprentat
transport persoane Romania Germania béton imprimé Paris cazare Bran Moieciu avocat ploiestiBeton amprentat Epilare cu ceara Iasi medicina muncii sector 2
montaj tapet
beton amprentat hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid avocat suceava traduceri autorizate Iasi